23 Haziran 2009 Salı

Zan ve Etkileri

İstanbul'un 3 büyükleri arasında topçu alışverişi devam etmekte. Beşiktaş'ımızın defansının bel kemiği(!), kendi deyimiyle ''coşkulu taraftar'' Ultraslan'ın huzurunda artık. Şahsıma göre saatli boNba olmaktan öteye geçememiş, fazlasından ziyade eksiği bol bir topçuydu. Beşiktaş'ımda her daim güzide bir yedek olmaktan öteye geçmemeliydi ki, ilginçtir son yıllarda takımı çalıştıran tüm teknik direktörler kendisini ''joker'' olarak düşündüler. Tabii bunda mevcut kadro yetersizliğinin önemi oldukça fazlaydı diye düşünmekteyim. Kazma olsa da elde iyisi yoksa oynatmaktan başka çare var mı?


Artık beklemedeyiz. Basından takip ettiğimiz kadarıyla, her transfer döneminde olduğu gibi ne yazık ki forvet transferi peşinde koşturuyor sevgili yönetim! Bilinçli transfer politikası izlemeyeli o kadar yıl geçti ki... BU TAKIMIN ACİLEN KALİTELİ YABANCI STOPERE İHTİYACI VAR!

Mustafa Denizli'nin gelecek sezon Zapo'suz bir 18 düşünmesinden hareketle, kaliteli yabancı stoper transferi yanında en az 1 tane daha yerli stoper transfer ederek kulübeyi zenginleştirmeli sayın Denizli. Tabii gönül ister ki kendisi şöyle genç topçuları Paf'tan alsa en azından kulübe de tutsa yedek transferine de ihtiyaç olmayabilir fakat Denizli'nin genç topçulara olan vurdumduymazlığı bilinen bir gerçek.

Umut etmekten başka çare yok.

Bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder